Eigen Wies is een restaurant gevestigd in Rijs. Aan de rand van het Rijsterbos en vlakbij het bekende “Mirnser Klif”. Naast dat u bij ons terecht kunt voor een hapje en een drankje of een diner, is onze mooie locatie uitermate geschikt voor uiteenlopende doeleinden.

Hieronder vindt u een overzicht, zit er niet tussen wat u zoekt? Wij denken graag met u mee!

Naast geweldige diners, zijn we bij Eigen Wies ook sterk in High Tea’s. Leuk om samen met vriendinnen bij te kletsen en te genieten van de mooie ambiance en de heerlijke hapjes die we u voorschotelen.

Op reservering, graag een week van te voren reserveren. RESERVEER HIER

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Bij Eigen Wies kunt u een trouwfeest groot of klein houden op de manier zoals u dat wil.

RESERVEER HIER

Een verjaardagsfeest vieren zonder de drukte er thuis van te hebben. Een jubileumfeest omdat u 25jaar getrouwd bent of een familiefeest om iedereen weer eens een keer te zien en te spreken. Bij Eigen Wies kunt u zowel binnen als buiten op het prachtige terras terecht.

RESERVEER HIER

Uw bedrijf bestaat 10 jaar, dat moet gevierd worden! Jasper van de helpdesk is al 15 jaar een trouwe werknemer, reden voor een feest. U zoekt een mooie locatie om nieuwe inspiratie op te doen of te overleggen met klanten. Eigen Wies kan u dit bieden.

RESERVEER HIER

© 2020 Eigen Wies